Navn: Aslan

Køn: ♂ - Kastrat

Født d. 20.05.07

Aflivet d. 22.11.11

Race: Kæledyr

Farve: buff/hvid

Bemærkninger: Aslan er unge efter min Lucienne og Delano. Han blev syg da han var ca. 3 uger gammel. Efter vi havde kæmpet med ham begyndte han at få det bedre, og jeg bestemte mig egentlig for at beholde ham. Efterfølgende spurgte en veninde om jeg ville sælge ham og en anden han, og det sagde jeg ja til. Da hun senere ville af med begge igen valgte jeg at tage Aslan tilbage.

Aslan blev kastreret 15.1.09. Han er ikke den mest dominerende han, men han nyder helt klart selskabet fra de lækre damer. ;)

Aslan begyndte langsomt at tabe sig henover en længere periode. Han lå et godt stykke tid på ca. 750 gram (normalvægt ca. 1100 gram). Han spiste fint, men da der kom en ny pige i gruppen, begyndte jeg at lægge mærke til at han blev domineret af de andre damer i buret, muligvis pga. hans størrelse. Jeg tog ham til dyrlægen, som mente at der kunne være flere ting galt med ham ifht. vægttabet, også fordi han ikke var helt ung længere. Vi blev enige om at han skulle have fred, så han ikke fik en periode til sidst i hans liv hvor han havde det dårligt.

 

~Tilbage til Mindesiden~

 

© Totalgnaver.dk v./ Cecilie Larsen     -     Siden ses bedst i IE 1024 x 768     -     Design af KjiDesign