Navn: Freja

Køn:

Født d. 04.05.07

Race: Hermelin Rex

Farve: Castor

Vægt: ca. 1 kg

Registreret med 92 point

Bemærkninger: Jeg købte Freja af hendes opdrætter tilbage i juli 2007. Ved mig fik hun 2 kuld med min Valdemar (også hermelin rex), og i november 2008 valgte jeg at sælge de to sammen som avlspar for at få antallet af mine egne kaniner lidt ned.

Jeg følte selv at jeg valgte et fint sted til dem, men køber valgte at sælge dem videre uden at informere mig, og i et stykke tid vidste jeg ikke hvor de befandt sig. Efter et stykke tid modtog jeg en besked fra en pige om, at hun nu havde de to gående ved hende efter at have overtaget dem fra en avler som havde avlet voldsomt på dem på kryds og tværs med egne unger. Hannen Valdemar blev efter lidt tid aflivet pga. sygdom, men Freja blev boende ved hende, og jeg blev løbende holdt opdateret om hvordan det gik Freja, og de af hendes unger, som hun også havde gående. Hun blev også udstillet i slutningen af 2010 og fik 92 point.

I marts 2011 fik jeg besked om at hun også skulle sælge ud af hendes dyr, og at Freja og ungerne var blandt dem der skulle sælges, og derfor valgte jeg at tage Freja hjem igen. Hun har fået en del kuld efterhånden (er ikke klar over hvor mange helt præcis). Hun er derfor nu ved mig udelukkende til kæl - jeg synes at hun har været rundt ved rigeligt forskellige avlere nu, så nu kan hun få lov at nyde sin alderdom her. :o)

En dejlig, meget lille og fin pige.

 

~Tilbage til Kaninerne~

 

© Totalgnaver.dk v./ Cecilie Larsen     -     Siden ses bedst i IE 1024 x 768     -     Design af KjiDesign